053 - 203 2040 info@blokkerinvestors.nl

Met trots kondigen wij de voltooiing aan van een uniek herontwikkelingsproject in Zelhem, gelegen in het pittoreske hart van de Achterhoek. Twaalf hoogwaardige huurwoningen zijn gecreëerd in een voormalig autobedrijf, waarbij nieuw leven is ingeblazen in een historisch pand en moderne en comfortabele woonruimtes worden geboden voor mensen die op zoek zijn naar een karaktervolle plek om thuis te noemen.

Het voormalige autobedrijf, dat een rijke geschiedenis heeft als een bekend en geliefd deel van de lokale gemeenschap, is zorgvuldig gerenoveerd en omgetoverd tot twaalf prachtige huurwoningen. Het gebouw, oorspronkelijk daterend uit de jaren 60, is volledig gerenoveerd en omgevormd tot een eigentijdse leefomgeving, met behoud van originele kenmerken en charme.

De woningen zijn ruim en bieden een mix van verschillende types, waaronder appartementen en eengezinswoningen. Elke woning is voorzien van moderne voorzieningen en stijlvolle afwerkingen met gebruik van hoogwaardige materialen. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en prachtige uitzichten op de omgeving.

CEO Edwin Blokker

Edwin Blokker is een ondernemer en projectontwikkelaar die snel bekendheid begint te krijgen binnen de vastgoedsector in Nederland. Als oprichter van BlokkerInvestor en B-MR, heeft hij een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een gedreven en succesvolle professional in de wereld van projectontwikkeling.

Naast zijn zakelijke prestaties is Edwin Blokker ook betrokken bij maatschappelijke initiatieven en goede doelen. Hij heeft een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat blijkt uit zijn inzet voor duurzame bouwprincipes en het bevorderen van een gezonde leefomgeving.

Met zijn gedrevenheid, innovatieve aanpak en brede ervaring in de vastgoedsector, is Edwin Blokker uitgegroeid tot een grote naam binnen de projectontwikkeling in Nederland. Zijn ondernemerschap, visie en betrokkenheid bij duurzaamheid maken hem een opkomende kracht in de wereld van vastgoedontwikkeling, en zijn projecten dragen bij aan de verdere ontwikkeling van de vastgoedmarkt in Nederland.

Artikel Gelderlander

ZELHEM – Zelhem krijgt er twaalf huurwoningen bij, grotendeels bestemd voor de vrije markt. Ze komen in het pand van een voormalig autobedrijf aan de Doetinchemseweg. Lees verder…

Edwin Blokker