053 - 203 2040 info@blokkerinvestors.nl

“Als projectontwikkelaar is het mijn missie om bij te dragen aan een duurzamere toekomst door bewust te investeren in duurzame projecten. Het gaat niet alleen om financieel rendement, maar ook om de impact op het milieu, de maatschappij en de economie op lange termijn,” aldus Edwin Blokker, CEO van Blokker Investors.

Duurzaam investeren is voor mij meer dan een trend, het is een maatschappelijke verantwoordelijkheid,” voegt Blokker toe. “Het gaat om het maken van verantwoorde keuzes bij het selecteren en uitvoeren van investeringsprojecten, waarbij we rekening houden met de behoeften van de huidige en toekomstige generaties. Als projectontwikkelaar moeten we vooroplopen in het creëren van duurzame oplossingen voor de uitdagingen van onze tijd.”

Duurzaam investeren heeft volgens Blokker diverse voordelen, waaronder:

  1. Positieve impact op het milieu: “Door te kiezen voor duurzame bouwmaterialen, energie-efficiënte systemen en waterbesparende maatregelen, kunnen we de negatieve impact van menselijke activiteiten op het milieu verminderen. Als projectontwikkelaars hebben we de verantwoordelijkheid om gebouwen en infrastructuur te creëren die bijdragen aan een gezondere planeet.”
  2. Verbetering van de levenskwaliteit: “Duurzame gebouwen en infrastructuur dragen bij aan een betere levenskwaliteit voor de mensen die ze gebruiken. Denk aan gezonde woon- en werkomgevingen met goede luchtkwaliteit, natuurlijk licht en geluidsisolatie. Ook duurzame mobiliteitsoplossingen zoals openbaar vervoer en fietspaden dragen bij aan een betere mobiliteit en toegankelijkheid voor de gemeenschap.”

Als projectontwikkelaar is het voor mij van groot belang om duurzaam investeren als een integraal onderdeel van ons bedrijfsmodel te beschouwen,” benadrukt Blokker. “Het is niet alleen een verantwoordelijke keuze, maar ook een investering in een duurzamere toekomst voor ons allemaal.” Door bewust te investeren in duurzame projecten, kunnen we samen bouwen aan een betere toekomst waarin economische groei, maatschappelijke welzijn en milieubescherming hand in hand gaan.